viernes, 27 de julio de 2012

Les feines de l'hort em desborden........

Des de el mes de maig no n'havia pogut escriure res respecte a la marxa de l'hort d'aquesta temporada. La feina em desborda...afortunadament...

He plantat més quantitats que l'any passat i aixó suposa més feina i més temps de dedicació però la veritat és, que compensa. Cebes de Figueres, bona collita amb un aspecte més que saludable; enciams Maravella extraordinàries; naps sabrossísms, de l'invernacle ecològic LLAVORATORI, projecte vinculat a l'ecoxarxa de LLeida; ara estem agafant bitxos picants i pebrots del Padró amb abundància, albergínies llargues i d'Almagro, una varietat autòctona de Castella-La Manxa que és menuda i es fa encurtida, adient pels aperitius amb cervesseta. Tot el demés resta madurant i creixent.

Podríem dir que aquest any tampoc patim plagues a excepció de l'aranya roja que em va fer malbé les plantes de mongetes del cuc i no les vem poder salvar. En canvi, no han passat a la resta de cultius.


En el nostre camí cap a l'Autosuficiència hem après molíssimes coses que estem posant en pràctica i que aviat comentaré aquí amb la finalitat d'animar a totes aquélles de vosaltres que us  plantegeu fer canvis en la vostra vida, canvis pràctis que donin un altre sentit al dia a dia.

Fins aviat!!